Anlık Bildirim

Müthiş iddia: Sony Mobile, Türkiye pazarından çekiliyor!

Akıllı telefon sızıntılarıyla tanıdığımız Evan Blass, Sony Mobile'ın bu yılın sonunda Orta Doğu, Türkiye ve Afrika'daki operasyonlarını sonlandıracağını ve ofislerini kapatacağını söyledi.
Sony'nin uzunca bir süredir mobil pazarda büyük sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Şirket iyi akıllı telefonlar çıkarmaya devam etse de diğer üreticilerin inovasyonlarına karşı rekabet etmekte zorlandığı ortada. Sony Mobile'ın artık zararı azaltmak için birkaç pazardan çıkmayı düşündüğü belirtiliyor.
Mobil sektörle ilgili sızıntılarıyla tanıdığımız güvenilir isimlerden biri olan Evan Blass (@evleaks), Sony Mobile'ın bu yılın sonunda Orta Doğu, Türkiye ve Afrika'daki operasyonlarını sonlandıracağını ve ofislerini kapatacağını duyduğunu söyledi. Görünüşe bakılırsa şirket bu kararını Ekim ayında hayata geçirecek.

Sony fanları üzülecek 

Sony'nin akıllı telefonları Samsung, Huawei, Apple veya Xiaomi'nin en son cihazları gibi kitleleri cezbetmese bile, hala şirketin telefonlarını dört gözle bekleyen ve satın almak isteyen birçok kişi var. Sonuç olarak Orta Doğu, Türkiye ve Afrika'da bulunan Sony fanları bu karardan kesinlikle memnuniyet duymayacak.
Hiçbir şirket sürekli olarak para kaybettiği bölgelerde faaliyet göstermeye devam etmek istemeyeceği için Sony'nin bu kararına saygı duymak gerekir. Bununla birlikte Sony Mobile'ın dünya genelindeki diğer pazarlarda da benzer adımlar atıp atmayacağını ve bu hamlesinin akıllı telefon işlerinin geleceği için nasıl bir etki yaratacağını ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12090 kez okundu.
114 kişi, toplam 121 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, sony mobile ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim