Anlık Bildirim

Nexus 6 ile ilgili görseller gelmeye devam ediyor


Nexus 6 ile ilgili görseller gelmeye devam ediyor

Bu ay itibariyle Google'ın resmi olarak tanıtmasını beklediğimiz yeni Nexus akıllı telefonu ile ilgili internete sızan görsellerin sayısı da artmaya başladı. Arka profil, basın afişi derken artık cihazın çalışır haldeki görsellerini de görmeye başladık. 

Nexus 6 veya Nexus X şeklinde isimlendirileceği düşünülen yeni Nexus akıllı telefonunun Motorola tarafından üretileceği için Moto X modeline tasarım anlamında oldukça benzediği belirtiliyor. 

Görsellerdeki cihaz kılıf ile kullanıldığı için dış kısmı tam olarak seçilemiyor. Ancak ön paneldeki buton diziliminin önceki sızıntılar ile aynı olduğu ifade ediliyor. 

Diğer bir görsel ise cihazın arka kısmına ait bir basın afişi. Daha önce sızan ön profil afişini tamamlayan bu görselde arka kısımdaki Nexus yazısı, Motorola logosu ve kamera sensörü görülebiliyor. 

Nexus X modelinin ne tür bir donanım sunacağı bilinmiyor ancak 5.9 inçlik 2K ekran, Snapdragon 805 yongaseti, 3GB RAM, 3200mAh gücünde batarya, 16GB/32GB depolama kapasitesi şeklinde özelliklere sahip olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca donanımın bol kullanılması sebebi ile önceki yıllardaki düşük fiyat politikasının sona ereceği ve Nexus 6'nın 450$-500$ seviyesine kadar çıkabileceği dile getiriliyor.  
Nexus 6 ile ilgili görseller gelmeye devam ediyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
959 kez okundu.
46 kişi, toplam 49 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim