Anlık Bildirim

Amiral gemisi Nokia 9, HMD Global yetkilisinin elinde görüntülendi

Merakla beklenen Nokia 9'un, HMD Global yetkililerinden birinin elinde görüntülendiği iddia ediliyor. Amiral gemisi telefonun çok uzun görünmemesi 16:9 görüntü oranına sahip olabileceğini düşündürüyor
Nokia'nın lisans haklarını elinde bulunduran HMD Global, 3 hafta önce yeni telefon modellerini 25 Şubat'ta yapacağı etkinlikle tanıtacağını duyurmuştu. Hiç kuşku yok ki bu etkinliğin en çok merakla edilen telefonu ise Nokia 9 olarak öne çıkmış durumda. HMD Global cephesinde bunlar yaşanırken, gündeme düşen bir haber oldukça heyecan yarattı.
Habere göre, Nokia 8'in piyasaya sürülmesi için Endonezya'da bulunan bir HMD Global yöneticisi Nokia 9 kullanırken görüntülendi. Bu düşünceye yol açan ise yöneticinin elindeki telefonun, Nokia 9'un daha önceden sızdırılan görsellerine çok benzemesi.

16:9 görüntü oranıyla gelebilir

Bununla birlikte cihazın çok uzun görünmemesi artık neredeyse tüm amiral gemilerinde gördüğümüz 18:9 yerine 16:9 görüntü oranına sahip olabileceğini düşündürüyor. Cam tasarıma sahip arka panelin üst kısımda dikey olarak konumlandırılmış çift kamera var. Hemen altında ise parmak izi sensörünün olduğunu görüyoruz.
Samsung Galaxy S8 ve Note 8'e benzer şekilde kavisli bir ekrana sahip olduğunu gördüğümüz cihazı gösteren fotoğrafların Nokia 9'a ait olup olmadığını ise 25 Şubat'ta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinde öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4807 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, amiral gemisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim