Anlık Bildirim

Nokia Normandy Vietnamlı perakendecilerde ortaya çıktı

Nokia Normandy Vietnamlı perakendecilerde ortaya çıktı

Bir süredir internete sızan bilgilerini sizlerle paylaştığımız ve Nokia'nın rafa kalkmak üzere iken yeniden hayat bulan Android işletim sistemli Normandy akıllı telefon perakendecilerde de boy göstermeye başladı.

Vietnam'ın en büyük e-ticaret sitesinde ortaya çıkan sayfa Nokia Normandy akıllı telefonunu sergiliyor. Sayfadaki bilgilere göre Nokia Normandy 4 inçlik 480x854 piksel çözünürlükte bir ekrana sahipken, çift çekirdekli 1GHz saat hızında çalışan Snapdragon 200 yongasetinden gücünü alıyor. 

Donanım itibariyle alt seviye bir model olan Normandy, 512MB RAM, 4GB depolama kapasitesi, microSD yuvası, çift SIM desteği, 5MP çözünürlükte arka kamera gibi özelliklere sahip. 

İlanda dikkat çeken ise cihazın Android 4.4 KitKat sürümü ve Google servisleri ile geliyor olması. Nokia'nın Normandy cihazında gayriresmi bir Android sürümü kullandığı ve Google servislerinin olmadığı dile getirilmişti. Ancak final versiyonunda YouTube, Google Maps, Play Store gibi temel uygulamaların yer aldığı görülüyor.

Bahsekonu ilanın ne kadar gerçekçi olduğu şimdilik bilinmiyor ve henüz ortada resmi bir lansman da yok. Ancak 5 inçlik Full HD ekranlı Lumia 929 modelinin prototip olarak Çin'de satışa sunulması Nokia'nın sızıntılar konusunda tedbir alamadığını gösteriyor. Cihazın Asha serisi içerisinde yer alacağını iddia edenler ağırlıkta. Modelin en geç 25 Mart tarihinde tanıtılacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6831 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim