Anlık Bildirim

Nokia by Microsoft markası ortaya çıktı

Nokia by Microsoft markası ortaya çıktı

Microsoft'un Nokia'nın mobil cihaz bölümünü satın alması sonrasında ilk etapta Nokia ismini tamamen terketmeyerek belirli bir süre daha kullanıma tutacağı daha önce gündeme gelmişti. Firmanın Nokia by Microsoft olarak sürdüreceği markanın ilk örneğinin ise Lumia 830 olacağı iddia edildi. 

Çin'den internete sızdırılan sözde Lumia 830 modelinin arka kapağında yatay bir biçimde tek satırlık Nokia by Microsoft ibaresi görülüyor. Nokia logosu herhangi bir tasarım değişikliğine uğramazken, by Microsoft yazısı ise biraz arka planda kalmış. 

Lumia 830 modelinin daha önce sızan prototipinde bu yazı yer almıyordu. Bu da cihazın lansmana hazır hale geldiği ihtimalini güçlendiriyor. Ayrıca cihazın kamera çözünürlüğünün de netleştiği belirtiliyor. Buna göre Nokia Lumia 830 modelinde 13MP çözünürlükte PureView bir kamera yer alacak ve lensler Carl Zeiss imzasını taşıyacak. 

Bunun haricinde herhangi bir bilgi yokken, 4.5 inçlik 720p ekran ve Snapdragon 400 yongaseti iddialar arasında. Modelin sonbahar döneminde lanse edilmesi bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
877 kez okundu.
35 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, microsoft
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim