Anlık Bildirim

OnePlus 2 en az One M9 ve Galaxy S6 kadar etkileyici olacak

Geçen yılın en çok konuşulan amiral gemi modellerinin başında gelen OnePlus One, bu yıl devam modeline merhaba demeye hazırlanıyor. Henüz firma tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ancak artık zamanın oldukça daraldığı tahmin ediliyor. 

OnePlus 2 adını alacak olan modelin donanım ve tasarım anlamında neler sunacağı bilinmiyor. Ancak firmanın kurucusu etkileyicilik konusunda yeni cihazından oldukça emin.

Carl Pei bir soru-cevap seansında bu yıl gerçekten tüketiciyi etkileyecek 4 modelin olacağını belirtti. Bu modeller iPhone 6S, Galaxy S6, One M9 ve OnePlus 2 şeklinde sıralanıyor. Galaxy S6 ve One M9 modelleri gündemi oldukça meşgul etmişti. Yeni nesil iPhone serisi de şimdiden gündeme gelmeye başladı. Anlaşılan OnePlus 2 modeli de gündemi hayli meşgul edecek. 

OnePlus 2 modelinde 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, Snapdragon 810 yongaseti, 4GB RAM, metal kasa ve biraz daha yüksek fiyatlandırma şimdilik iddia edilen özellikler. Ancak kesin olarak model ne zaman piyasaya çıkacak belirsiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6646 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus 2
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim