Anlık Bildirim

OnePlus 7 tanıtılmadan satışa sunuldu, özellikleri ve resmi ortaya çıktı

Giztop isimli bir e-ticaret sitesi, OnePlus 7 modeli tanıtılmadan sitesinde satışa sundu. Cihazın özellikleriyle birlikte fotoğrafı görülmüş oldu. Detaylar haberimizde.
OnePlus 7 tanıtılmadan satışa sunuldu Tam Boyutta Gör
OnePlus 7 modeli için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Cihazın tanıtılmasına neredeyse bir aydan fazla bir zaman var ancak ilginç bir durum yaşandı. Giztop isimli e-ticaret sitesi OnePlus 7 modelini sitesinde listelemeye başladı. Böylece cihaza ait tüm özelliklerle birlikte, fiyatı ve tasarımı ortaya çıkmış oldu.

OnePlus 7 özellikleri

OnePlus 7, 6.5 inç boyutunda AMOLED ekran ile geliyor. Gorilla Glass 6 ile güçlendirilmiş bu ekranın çerçevesiz yapıda olduğunu söyleyebiliriz. Yani daha öncesinde çıkan açılır kapanır mekanizmalı ön kamera sızıntıları doğru çıktı. Snapdragon 855 yonga setine sahip cihazın depolama ve RAM kapasitesi isteğinize göre 8 GB + 128 GB veya 12 GB + 256 GB olmak üzere iki şekilde sunuluyor. Kamara kısmına baktığımızda 48 MP + 20 MP + 5 MP çözünürlüğünde üçlü arka sensör paketi mevcut. Açılır kapanır ön kamera ise 16 MP çözünürlüğünde olacak.

161.3 x 76.1 x 8.8 mm boyutlarındaki bu paket 4000 mAh boyutunda batarya ile beslenecek. Cihazın diğer özellikleri ekran üzerinden parmak izi sensörü, 44W hızlı şarj, Android 9 Pie işletim sistemi üzerine kurulu Oxygen OS arayüzü olarak sıralanabiliyor.

Daha öncesinde OnePlus 7’nin tasarımı farklı sızıntılarda gözükse de Giztop sitesinde sadece ön yüzüne ait bir görsel mevcut. Son olarak cihazın fiyat etiketinin 569 dolar olduğunu belirtelim. Ancak sitede stokların tükendiği belirtiliyor. Yani şu an için sadece listelendiğini söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13764 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim