Anlık Bildirim

OnePlus sanal gerçeklik gözlükleri dağıtıma başlıyor

OnePlus'ın 27 Temmuz itibariyle yeni amiral gemi modeli için yapacağı dünyanın ilk sanal gerçeklik tabanlı ürün lansmanına yönelik hazırlıkları devam ederken, firma kullanıcıları davet edeceği sanal gerçeklik gözlüklerini de dağıtmaya başlıyor. 

3 Temmuz itibariyle ücretsiz olarak sipariş verilebilecek OnePlus VR gözlükleri esasen Google Cardboard karton gözlüğünü temel alıyor. OnePlus One ile uyumlu olan gözlük için sadece kargo parası ödeniyor. 

OnePlus ne yazık ki bunu sınırlı bir kampanya haline getirmiş. Yani acele eden OnePlus VR gözlüğünü kapacak. Bunun yanında kargo da ücretsiz olarak 1000 adet gözlüğün dağıtılacağı bir de yarışma bulunuyor. Yarışma kapsamında en iyi yorumu yapan katılımcılar gözlüğü hediye olarak alacak. 

OnePlus 2 etkinliği fiziksel olarak katılımcılarla birlikte standart bir şekilde gerçekleştirilecek. Ancak sanal gerçeklik gözlüğü sahipleri de sanal olarak bu salona katılacak ve baştan sona kadar etkinliği takip edebilecek. Ayrıca OnePlus 2 örneklerini de sanal olarak deneyimleyebilecek. Firmanın bunun için uyumlu bir uygulama yayımlaması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim