Anlık Bildirim

Oppo N3 kendisini gösterdi

Oppo N3 kendisini gösterdi

Ay sonunda resmi olarak teknoloji dünyasına merhaba diyecek olan Oppo'nun yeni kamera odaklı N3 modeli alüminyum-lityum alaşımlı kasası ile şimdiden ses getirmeye başladı. Modelin nasıl bir tasarıma sahip olduğu ise firmanın paylaşımı ile kendisini gösterdi. 

Paylaşılan görselde Oppo N3 modelinin üst kısmı görülüyor. Görsel daha önceki sızıntılar ile hemen hemen aynı. Önceki N1 modeli gibi dönebilir bir kamera modülü taşıyan N3 çift LED flaş ile kamerayı destekliyor. Kameranın 16MP çözünürlüğe sahip olacağı belirtiliyor. 

Modelin dikkat çeken diğer bir özelliği ise kamera modülünün bir motor sayesinde otomatik olarak dönebilmesi olacak. Bu henüz doğrulanmış bir bilgi değil ancak kameranın kullanıcı tarafından döndürülmeye zorlanması ile veya bir tetikleyici vasıtasıyla kamera modülünün otomatik olarak döneceği ifade ediliyor. 

29 Ekim itibariyle Singapur'da tanıtılacak olan Oppo N3 modelinde 5.5 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 805 yongaseti, 3GB RAM gibi amiral gemi seviyesinde özellikler olacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
812 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oppo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim