Anlık Bildirim

Oppo'nun yeni nesil amiral gemi modeli Find 9'da çift kamera teknolojisi görebiliriz

Oppo'nun bu yıl içerisinde tanıtması beklenen ve tepe modeli Find 7'nin yer alacak Find 9'a ait yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Öncekilere nazaran daha net bir görseline sahip olduğumuz cihazın ilk bakışta genel hatlarıyla Find 7'nin tasarım izlerini koruduğunu söyleyebiliriz. Arka kısma baktığımızda Oppo'nun modelde daha önce HTC One M8'de de karşılaştığımız çift kamera teknolojisine yer verdiği göze çarpıyor.
Oppo'nun yeni nesil amiral gemi modeli Find 9'da çift kamera teknolojisi görebiliriz
 
İşlevi ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olmadığımız kamera kurulumunun alt kısmında ise yuvarlak bir parça yer alıyor. Bu parça hakkında da herhangi bir bilgi yer almazken, parçanın LG G3'de gördüğümüz gibi güç butonu yada Oppo N3'de yer aldığı gibi parmak izi okuyucu sensör görevi görebileceği tahmin ediliyor. Bütün bunların yanında farklı kapak tasarımlarının görüldüğü görseller ışığında Oppo'nun müşterilerine farklı kapak seçenekleriyle Find 9 cihazlarını kişiselleştirme olanağı sunacağını tahmin edebiliriz.
Oppo'nun yeni nesil amiral gemi modeli Find 9'da çift kamera teknolojisi görebiliriz
 
Daha önceki sızan bilgilerinde 5.5 inç boyutlu ekranında 2K çözünürlük sunacağı belirtilen telefonun 64-bit yapıdaki 8 çekirdekli Snapdragon 810 yongaseti, 4GB sanal bellek ve Android Lollipop işletim sistemiyle yakın gelecekte piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim