Anlık Bildirim

Oukitel’den 7000mAh bataryalı akıllı telefon

Eğer incelikten taviz vermeye hazırsanız batarya canavarı pek çok akıllı telefon sizi bekliyor. Bu konuda uzman firmalardan Oukitel, şimdi de 7000mAH bataryalı bir telefon geliştirdi.

Genelde akıllı telefonların bileşen alanı kısıtlamasından ötürü batarya kapasiteleri çok yüksek seviyelerde olmuyor. İnceliğe önem veriyorsanız 2500mAh civarında bir bataryaya razı olurken, standart kalınlıkta 3600mAh seviyelerine kadar çıkabiliyor. Elbette ekran boyutuna bağlı olarak da bataryanın kapasitesi artabiliyor.

Bazı Çinli üreticiler ise, incelikten taviz verebilen tüketicilere yönelik olarak rekor sayılabilecek kapasitede bataryalar kullanıyor. Örneğin bugüne kadar 10000mAh kapasiteli batarya kullanan akıllı telefon görmüştük ancak oldukça kalın bir profile sahipti. Oukitel şimdi yeni bir seçenek daha sunuyor.

10000mAh kapasiteli batarya kullanan telefonun da üreticisi olan Oukitel, K7000 adlı modelinde 7000mAh kapasiteli bir batarya kullanıyor. 7-8 güne kadar kullanım süresi sunan cihaz, ayrıca özel kablosu ile diğer akıllı telefonları da şarj edebiliyor.

Genelde yanımızda taşıdığımız harici şarj istasyonları 7000-10000mAh kapasiteler arasında değişiyor. Sürekli bir istasyon taşımaktansa, Oukitel akıllı telefonları ile bu zahmetten kurtulabilirsiniz. 150$-200$ fiyat etiketi ile bu tarz telefonlar iyi bir alternatif oluyor.

Oukitel K7000 akıllı telefon modelinde 5 inçlik 720p ekran, 8 adet Cortex-A53 çekirdekli MediaTek MT6755 yonga seti ve 3GB RAM olması bekleniyor. Çin pazarına giriş yapacak modelin henüz bir satış tarihi mevcut değil.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10046 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oukitel, oukitel k7000 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim