Anlık Bildirim

Pantech Secret Note 2 Snapdragon 810 yongaseti ve soğutma sistemi ile gelebilir

Pantech Secret Note 2 Snapdragon 810 yongaseti ve soğutma sistemi ile gelebilir

Güney Kore'nin en büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Pantech, genelde üst seviye donanım dedikodularına konu olan modelleri ile tanınıyor. Bu kez firmanın Snapdragon 810 yongaseti taşıyacak bir model hazırladığı iddia edildi. 

Pantech'in Phablet pazarına sunduğu görseldeki Secret Note modelinin devamı olacak Secret Note 2, 6 inçlik ekranında 2560x1440 piksel çözünürlük taşıyacakken, 8 çekirdekli Snapdragon 810 yongasetinden gücünü alacak. 

Qualcomm'un en erken gelecek yıl ortalarına doğru piyasaya sunması beklenen 64-bitlik Snapdragon 810 yongaseti, 4 adet Cortex-A53 ve 4 adet Cortex-A57 çekirdeklerini birarada çalıştırıyor ve duruma göre gruplar sırayla veya aynı anda çalışabiliyor. 

Yongaseti ile gelen Adreno 430 grafik birimi ise sektördeki en güçlü mobil grafik birimi olma iddiasında. Yongaseti ayrıca 1600MHz frekansında LPDDR4 belleklere de destek sunuyor.

Snapdragon 810 yongasetine yönelik pek çok firmanın hazırlıklarını sürdürdüğü bilindiği için Pantech'in bu alanda bir ilk olup olmayacağı belli değil. Ancak firmanın ilk olma konusunda ciddi bir kararlılığı olduğu ifade ediliyor.

Pantech Secret Note 2 modelinin diğer bir ilgi çeken özelliği ise ısı boruları içeren bir soğutma sistemi kullanacak olması. Hali hazırda en iyi mobil yongasetleri bazı optimizasyonlarla ısıyı belirli bir seviyede tutmayı başarıyor. Ancak Snapdragon 810 yongasetinin ne kadar ısındığı şimdilik meçhul ve iddialar doğruysa diğer firmaların da bazı soğutma tedbirleri alması gündeme gelebilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
825 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim