Anlık Bildirim

Pixavi Impact X akıllı telefonu patlamalara karşı dayanıklılık sunuyor

Pixavi Impact X akıllı telefonu patlamalara karşı dayanıklılık sunuyor

Günümüzde sağlamlık odaklı mobil cihazlarda suya, toza, darbeye, şoka dayanıklılık gibi farklı standartlar sunuluyor. Pixavi ise konuya yeni bir anlayışla yaklaşıyor. 

Firmanın Impact X adlı akıllı telefonu şimdiye kadar ki en sağlam akıllı telefonu sloganını taşıyor. Yüksek ve düşük ısılarda çalışabilen cihaz, düşmelere ve su altında uzun sürelere karşı da dayanıklı. Cihazın dikkat çeken yanı ise patlamalara karşı dayanıklı olması.

Elbette sahibi ile birlikte havaya uçtuktan sonra halen çalışmaya devam eden bir cihazdan bahsetmiyoruz. Son dönemde iç aksamları yüzünden patlayarak kullanıcısına zarar veren elektronik cihazlardan yola çıkarak Impact X iç patlamalara karşı dayanıklı hale getirilmiş ve gerekli sertifikalar da alınmış. Yani aşırı ısınma veya orijinal olmayan adaptör kullanımı gibi sebepler artık kullanıcının sağlığını tehdit etmeyecek.

Sağlamlık ön planda olduğu için cihazın donanımı oldukça düşük kalmış. 4.3 inçlik ekranda 800x480 piksel çözünürlük sunan cihaz 3000mAh batarya ile enerjisini karşılıyor. Arka tarafta bulunan çift kamera cihazı hangi yönde tutarsanız tutun yatay fotoğraf çekmenizi sağlıyor. 8MP çözünürlükteki bu kamera Full HD video kaydı yapabiliyor. İşletim sistemi Android 4.4.2. 

Ekran eldiven ile kullanım hassasiyeti sunarken Gorilla Glass ile sağlamlaştırılmış. Ön tarafta ise menü ve deklanşör tuşları fiziksel olarak yerini almış. Gürültüyü azaltan mikrofonları yanında kablosuz şarj imkanı da mevcut. Zorlu koşullarda çalışan profesyonelleri hedefleyen Impact X'in fiyatı ve satış tarihi henüz belli değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1918 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim