Anlık Bildirim

Samsung : Galaxy S4'te en iyi tecrübe için microSD yeterli

Samsung : Galaxy S4'te en iyi tecrübe için microSD yeterli

Samsung'un Galaxy S4 modelini pazara sunmasıyla birlikte bazı eleştiriler de gelmeye başladı. Kullandıkça ortaya çıkan konulardan birisi dahili kapasitenin sadece 8.82GB'lık kısmının kullanıcı için ayrılmış olması.

Pek çok önemli yazılım özelliklerini Galaxy S4 modelinde kullanıcılara sunan Samsung, bu nedenle ana bellekte daha fazla yere ihtiyaç duyuyor. Bu da kullanıcıya ayrılan kısmın küçülmesine neden oluyor.

Samsung yaptığı açıklamada cihazın yüksek çözünürlüklü görüntü sağlayabilmesi ve önyüklü yazılımlara yer verebilmesi için 6.85GB boyutunda bir alanı kullanmak zorunda olduğunu belirtti. Samsung ayrıca en iyi mobil tecrübeyi sunabilmek için cihazda microSD genişlemesine yer verdiklerini vurguladı.

HTC One ve Nexus 4 gibi modellerle kıyaslandığında Galaxy S4'ün microSD ile önemli bir avantaj sundu kesin. Böylece kullanıcılar yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video dosyaları ile büyük bir arşiv oluşturabilecek. 

Ancak Android uygulamaları harici depolama alanına aktarılamadığı için 8GB kapasite çok çabuk bir biçimde dolacaktır. Bu da bol bol uygulama ve oyun kurmayı sevenler kullanıcılar için büyük bir handikap olacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8204 kez okundu.
37 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim