Anlık Bildirim

Samsung, 5 Ocak 2015 tarihinde bir basın toplantısı düzenliyor

Samsung, 5 Ocak 2015 tarihinde bir basın toplantısı düzenliyor

Bu yıl ki CES 2014 tüketici elektroniği fuarında Pro serisi tablet bilgisayarlarının lansmanını yapan Samsung, gelecek yıl ki CES 2015 fuarında da gövde gösterisine hazırlanıyor. Firmanın fuar davetiyesinde bir basın toplantısı ve en üst düzey bir açılış konuşması yer alıyor. 

5 Ocak 2015 günü Las Vegas yerel saati ile 14.00'da Samsung'un basın toplantısı gerçekleştirilecek. Saat 17.30'da ise Samsung Electronics başkanı BK Yoon bir açılış konuşması yapacak. 

Samsung'un bu fuarda bir veya birden fazla ürün tanıtması bekleniyor. Ancak gelecek yıl firma mobil cihaz pazarında ürün sayısını azaltacağı için Pro serisinin devamı olarak bir veya iki tabletin tanıtılabileceği konuşuluyor. 

Exynos 7 Octa yongaseti ile 64-bit evrenine geçiş yapan Samsung'un basın toplantısında Exynos 7 Octa ailesinin yeni üyelerini tanıtması muhtemel. Ayrıca firmanın mobil grafik birimi konusundaki çalışmaları hakkında da bilgiler vermesi bekleniyor. 

Firmanın bu fuarda amiral gemi veya alt düzeyde bir akıllı telefon tanıtmasına ihtimal verilmiyor zira genelde akıllı telefon modelleri ayrı bir etkinlikte veya Avrupa'daki fuarlarda görücüye çıkıyor. Ayrıca firmanın son dönemde girdiği yeniden yapılanma süreci ile ilgili de bazı açıklamalarının olacağı belirtiliyor. Etkinlikler canlı olarak yayımlanacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim