Anlık Bildirim

Samsung Duyan Eller projesinin reklam yıldızı TBMM'de

TBMM'nin 12 Mayıs İşitme ve Konuşma Engellileri Günü vesilesi ile düzenlediği Engelsiz Meclis Bilgilendirme ve Tanıtım Töreni'nde Samsung Duyan Eller projesinden tanıdık bir yüz de yer aldı. 

Samsung Electronics Türkiye'nin işitme engellilere özel görüntülü çağrı merkezi hizmeti Samsung Duyan Eller için hazırladığı kampanya filminin oyuncusu Muharrem Yazgan, bahse konu törenin konuğu oldu.

Kampanya işitme engelli Muharrem Yazgan'a yapılan sürprizi paylaştığı tanıtım filmiyle sadece ülke çapında değil, yurtdışında da büyük ses getirmişti. Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri Sayın Dr. İrfan Neziroğlu da bundan ilham alarak Engelsiz Meclis çalışmaları dahilinde bu yıl düzenlenecek etkinlikleri buna göre şekillendirdi. 

TBMM'nin Engelsiz Meclis çalışmaları kapsamında 2015'de TBMM Çocuk sayfasında (www.tbmmcocuk.gov.tr) yer alan çizgi filmler ile TBMM Genel Kurulu Tutanak Özetleri işaret diline çevrildi (www.tbmm.gov.tr). Ek olarak; TBMM ve diğer kamu kurumları personeline yönelik işaret dili eğitimleri düzenledi. TBMM tarafından düzenlenen Engelsiz Meclis Bilgilendirme ve Tanıtım Töreni'nde ise işaret dili eğitimi mezunlarına da sertifikaları takdim edildi.

Tören öncesinde Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung'a, TBMM Genel Sekreteri Dr. İrfan Neziroğlu tarafından bir teşekkür mektubu takdim edilirken; Samsung Duyan Eller'in yıldızı Muharrem Yazgan da törende kısa bir konuşma yaptı. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim