Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A serisine kavisli ekran müjdesi

Samsung’un beğenilen akıllı telefon serisi Galaxy A, gelecek yıl itibariyle kavisli ekrana geçiş yapabilir. İddialar en az bir modelin kavisli ekranla geleceğini ifade ediyor.

Uzun süredir kavisli ekran tasarımını amiral gemi modellerine saklayan Samsung, yavaş yavaş diğer modellerine de göz kırpmaya başladı. Pazarda kavisli ekranların gördüğü büyük ilgi firmanın stratejilerini değiştirmişe benziyor.

Kavisli Ekrana İlgi Büyük

Kenardan kavisli tasarımı pazarda ilk kez Samsung Galaxy Note Edge modeli ile görmüştük. Samsung biraz daha konsepte yakın olan bu yeni tasarımı için açıkçası büyük bir ilgi beklemiyordu. Ne var ki tam aksi oldu ve Note Edge uzun bir süre stok sıkıntısı yaşadı.

Pazardaki ilgiyi iyi fark eden firma Galaxy S6 Edge ve Edge Plus modelleri ile tasarımı geliştirdi. Galaxy S7 Edge ile de şimdiki kıvamına geldi. Elbette diğer üreticiler de bu ilgiye kayıtsız kalmadı ve Vivo, Huawei, Xiaomi gibi üreticilerden ardı ardına hamleler geldi.

Akıllı telefon pazarında kavisli ekranlara büyüyen bir ilgi olduğu artık bariz bir şekilde belli oluyor. Yıllarca düz ekranda devam eden kullanıcılara yeni bir tecrübe sunması ve çerçevesiz bir görünüm ortaya çıkarması ilginin en büyük unsurları arasında. Samsung da artık vites arttırmanın zamanının geldiğini düşünüyor.

Gelen bilgilere göre Galaxy A 2017 serisinde Samsung’un kavisli ekran tasarımı kullanması bekleniyor. Bu model normal seri içerisinde mi olacak yoksa Pro şeklinde ayrı bir versiyon olacak belli değil ancak üst seviye bir modele uygulanacağını tahmin edebiliriz.

Galaxy A serisi metal kasa ve diğer özellikleri ile pazarda beğenilen bir seriydi. Özellikle Galaxy Note 7 sonrasında oluşan açığın doldurulması adına bu seriye yapılacak katkılar da önem taşıyor. Yeni serinin en erken MWC 2017 fuarında tanıtılması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5222 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy a ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim