Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A8 2016 internete sızdı

Samsung’un henüz yeni yıla terfi edemeyen modeli durumundaki Galaxy A8, önümüzdeki haftalarda kendisini göstermeye hazırlanıyor. Modelin tasarım çalışmaları karşımızda.

Samsung’un orta seviyeye hitap eden ve beğenilen Galaxy A serisi yılın başlarında 2016 versiyonuna terfi etmişti. Sadece geçen yılın Galaxy A8 modeli ile ilgili net bir bilgi yoktu. Galaxy A8 2016 olması beklenen modelin tasarım görselleri internete sızdırıldı.

5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy A8 modeli, çözünürlüğü aynen koruyarak yeni nesle terfi ediyor. Daha da güçlenen model bununla birlikte kalınlıktan biraz taviz vermiş. Metal çerçeve ve cam tasarımı benimeyen yeni versiyonun kalınlığı 5.9mm seviyesinden 7.3mm seviyesine yükselmiş.

Tasarım açısından Galaxy S7 modeline benzeyen Galaxy A8 2016 için Exynos 7420 yonga seti kullanılmış. İlk nesile göre oldukça büyük performans artışı elde eden modele 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi eşlik ediyor.

Modelde 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, Android 6.0 işletim sistemi şeklinde diğer özellikler yer alıyor. Bu yılın Galaxy A serisini tamamlayacak olan Galaxy A8 2016 modeli için beklenen tarih aralığı Ekim-Kasım arasında.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9445 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy A8 2016 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim