Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A90 modeli açılır-kapanır ön kamera mekanizması ile gelebilir

Samsung’un çift numaralandırmaya sahip yeni A serisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Serinin üst seviye üyesi olan Galaxy A90 modeli açılır-kapanır ön kamera mekanizması ile gelebilir.
Samsung Galaxy A90, açılır-kapanır ön kamera Tam Boyutta Gör
Orta sınıfta tasarımıyla kullanıcıların beğenisini kazanan Galaxy A serisi güncellenmeye hazırlanıyor. Çift numaralandırmaya sahip yeni modeller hakkında gelen bilgiler artmaya başladı. Ortaya çıkan bir sızıntı ailenin üst seviye üyesi olan Galaxy A90 modelinin açılır-kapanır ön kamera mekanizması ile gelebileceğini gösteriyor.

Çentikli ekran ile gelmesi bekleniyordu

Samsung’un tasarım noktasında önemli değişimler yaptığı için serinin ismini çift numaralı yaptığı düşünülüyordu. Örneğin Galaxy A70 ve Galaxy A90 modellerinde firmanın tanıttığı Infinity ekran çentiklerinden birinin kullanılacağı tahmin edilmişti. Ancak görünen o ki çentik iddiası en azından Galaxy A90 modeli için yanlış çıkabilir. Daha önce birçok başarılı sızıntıyı paylaşmış Ice universe Twitter hesabı, Samsung Galaxy A90 modelinin açılır-kapanır ön kamera mekanizması ile geleceğini açıkladı. Yani çentiksiz ve kamera deliksiz, uçtan uca ekrandan oluşan Galaxy A90 modeli görmemiz olası.

Gözler, Samsung’un 20 Şubat tarihinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy S10 serisi ve katlanabilir Galaxy F modeline odaklanmışken, Galaxy A serisi hakkında da önemli bilgiler geliyor. 2018 yılında Galaxy A8 ve A8+ modelleri Galaxy S9’a yakın bir tarihte tanıtılmıştı. Önceki sızıntılar yeni Galaxy A serisinin de Şubat ayında tanıtılacağını gösteriyordu. Ancak Galaxy S10 serisinin tanıtılmasına üç haftadan az bir süre kalmışken Galaxy A serisi bir süre daha bekletilebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5571 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung infinity display ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim