Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Ace 3'ün teknik özellikleri ve performans değerleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy Ace 3'ün teknik özellikleri ve performans değerleri ortaya çıktı
Samsung yüksek satış başarısı elde ettiği Galaxy Ace ailesinin üçüncü jenerasyon temsilsicisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Galaxy Ace 3 olarak lanse edilecek yeni telefonun resmi detayları henüz açıklanmazken, ortaya çıkan GLBenchmark sonuçları hem donanım hem de performans bazında Galax Ace 3'ün detaylarını gözler önüne seriyor.
GT-S7272 ve GT-S7270 kod adlarını taşıyan, biri tek diğeri ise çift SIM kartlı iki versiyon ile lanse edileceği belirtilen Galaxy Acer 3, Broadcom üretimi işlemci kullanıyor. Cortex-A9 tabanlı, 1GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci ve VideoCore IV GPU'sundan oluşan yongada sistem platformu daha önce yine Samsung tarafından Galaxy S II Plus ve Galaxy Grand modellerinde de kullanılmıştı. 
Ekran çözünürlüğü 480 x 800 piksel olan Galaxy Ace 3'ün ekran boyutu hakkında GLBenchmark veri tabanında herhangi bir detay yer almasa da, daha önce çıkan haberler 4-inç büyüklüğünde ekrana işaret ediyordu. 1GB bellek, 4GB dahili kapasite, microSD kart slotu, 5MP çözünürlüğünde ana kamera ve 1500 mAh kapasiteli pil ile gelmesi beklenen Galaxy Ace 3'e, yazılım tarafında ise tek SIM kartlı versiyon için Android 4.2.2, çift SIM kartlı versiyon içinse Android 4.1.2 sürümü eşlik edecek gibi görünüyor. 
Samsung Galaxy Ace 3'ün teknik özellikleri ve performans değerleri ortaya çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5023 kez okundu.
31 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim