Anlık Bildirim

Samsung’un metal kasalı yeni Galaxy C5 modeli dün itibariyle Çin’de resmiyet kazandıktan kısa süre sonra, serinin tepe modeli Galaxy C7 de resmi olarak tanıtıldı. Boyut itibariyle büyüyen telefon, termal bütçesini de çok iyi kullanıyor.

http://www.gittigidiyor.com/samsung-galaxy-c7 

5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekrana sahip olan Samsung Galaxy C7, 2GHz saat hızında 8 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran Snapdragon 625 yonga setinden gücünü alıyor. 4GB RAM ile birlikte ilk modelden daha iyi bir performans göstereceğini söylemek mümkün.

Bunun haricinde pek çok özellik Galaxy C5 modeli ile ortak. Örneğin 32GB veya 64GB depolama kapasitesi microSD kartlar ile 128GB daha artırılabiliyor. Metalik kasa 6.7mm kalınlığında. Arka kısımda 16MP çözünürlüğünde f/1.9 aralıklı  kamera yer alırken, ön kısımda da f/1.9 aralıklı 8MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor.

Boyut büyüdüğü için batarya kapasitesi de artmış ve 3300mAh olmuş. QuickCharge 3.0 ile 30 dakikalık şarjda bataryanın yüzde 65’i doluyor. Ön Home tuşunda parmak izi okuyucu da unutulmamış. Android 6.0 işletim sistemi ile gelen cihazın 32GB kapasiteli versiyonu 396$ civarında iken, 64GB kapasiteli versiyonu 427$ civarında. Yeni model yine Çin’de piyasaya çıkacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12884 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy c ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim