Anlık Bildirim

Samsung Galaxy C9 Pro: Samsung’un ilk 6GB RAM’li telefonu ile tanışın

Samsung’un beğenilen Galaxy C serisine dahil olacak Galaxy C9 Pro, büyük boyutlarının yanı sıra firmanın ilk 6GB RAM taşıyan akıllı telefonu ünvanını da elde ediyor.

Akıllı telefon pazarında bir süredir kötü günler yaşayan Samsung, yeni modeller piyasaya sürerek zararı en aza indirmeye çalışıyor. Bugüne kadar Samsung’dan amiral gemi sınıfında beklediğimiz hamle üst seviye sınıfta geldi ve ilk 6GB RAM taşıyan telefonu duyuruldu.

İlklerin Telefonu

Samsung Galaxy C9 Pro olarak isimlendirilen akıllı telefon, üst seviyede mücadele edecek. Bununla birlikte firmanın ilk 6GB RAM bellek taşıyan akıllı telefonu ünvanını elde etti. Ayrıca pazarın ilk Snapdragon 653 yonga seti taşıyan akıllı telefonu olma özelliğine de sahip.

6 inçlik Full HD Super AMOLED ekrana sahip olan akıllı telefon, Snapdragon 653 yonga setinden gücünü alıyor. Önceki nesle göre yüzde 10 daha hızlı olan yonga setinde 300Mbps indirme hızlarına ulaşan Cat. 7 LTE modem yer alıyor. Yine QuickCharge 3.0 desteği de mevcut.

Tamamen metal gövde 6.9mm kalınlığında ve 185gr ağırlığında. Ön Home tuşu içerisinde yine parmak izi okuyucusu yerini almış. Görsellerden anlaşıldığı üzere arka kısımdaki anten çizgileri biraz daha farklı. Samsung bunun yeni bir işçilik olduğunu belirtiyor.  

Cihazın 64GB depolama kapasitesi hafıza kartları ile arttırılabiliyor. Arka kısımda otomatik odaklamalı ve dual LED flaşlı 16MP çözünürlüğünde bir kamera yer alırken, ön tarafta da yine 16MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. 4000mAh kapasiteli bataryanın hızlı şarj ile desteklendiğini belirtelim. İşletim sistemi Android 6.0.1.

Bilindiği üzere Galaxy C serisi daha çok Çin pazarına hitap eden modellere sahip. Galaxy C9 Pro için de aynı durum söz konusu. 475$ civarındaki fiyat etiketi şimdilik Çin’de geçerli olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9977 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy c9 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim