Anlık Bildirim

Samsung Galaxy E7 modeli benchmark skorlarında ortaya çıktı

Samsung Galaxy E7 modeli benchmark skorlarında ortaya çıktı

Samsung'un gelecek yıl ki yeni akıllı telefon serilerinden biri olması beklenen Galaxy E izleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Yine E3, E5 ve E7 şeklinde gitmesi beklenen seri bu kez orta ve alt segmente hitap edecek. Serinin E7 adlı modeli ile ilgili bilgiler de netleşiyor. 

Benchmark skorlarına yansıyan bilgilere göre 5.5 inçlik 720p ekrana sahip olacak Galaxy E7, 64-bitlik 4 çekirdekli Snapdragon 410 yongasetinden gücünü alıyor. Model 2GB RAM ile sistemi desteklerken 16GB dahili hafızaya yer verilmiş. Modelin arka kısmında 12MP çözünürlükte arka kamera, ön kısmında 5MP çözünürlüğünde ön kamera bulunurken her iki kamera da Full HD video kaydı özelliğine sahip. 

Model daha önce Hintli bir kargo veritabanında ortaya çıktığı için CES 2015 veya MWC 2015 fuarlarının birisinde lanse edilmesi bekleniyor. Görüldüğü kadarıyla Galaxy A serisi orta ve orta üst segmentte konumlanacakken, Galaxy E serisi de orta ve giriş seviyesi segmentte yerini alacak. Galaxy E serisinin Phablet cihazlarından oluşacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim