Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J2 (2016) bu kez FCC'de göründü

Samsung'un bu yıl piyasaya süreceği Galaxy J2 (2016) modeli ABD'nin Federal İletişim Kurulu'na ait dokümanlarda ortaya çıktı. Yeni cihazın 2GB RAM ve 8MP arka kamerayla geleceği söyleniyor.
Galaxy Note 6, önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya sürülecek tek Samsung cihaz değil. Güney Koreli şirket aynı zamanda tüketicilere Galaxy J2 (2016) modelini sunmayı planlıyor. Geçtiğimiz günlerde su yüzüne çıkan çeşitli benchmark sızıntılarından sonra Galaxy J2 (2016) nihayet Amerika'nın resmi sertifikasyon kurulu FCC'den geçti.
Cihaz modeli SM-J210F olarak kayıt altına alınmış durumda. Ne yazık ki FCC belgeleri yeni versiyonun 1.500 mAh pille geleceği dışında hiçbir donanım özelliklerini vermiyor ancak daha önce yaklaşan modele ışık tutacak çok sayıda benchmark testleri ortaya çıkmıştı. Bir benchmark testi Galaxy J2 (2016)'nın 4.7 inç 720p ekranla birlikte 1.5GHz Spreadtrum SC8830 dört çekirdekli işlemci ile geleceğini ortaya koymuştu. Ayrıca cihazın 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı ve microSD kart yuvasına sahip olacağını öğrenmiştik.
Akıllı telefonun 8MP arka kamera ve 5MP selfie kamerasına sahip olması bekleniyor. Kutudan Android Marshmallow 6.0.1 ile çıkacak cihaz TouchWiz kullanıcı arayüzünün en son sürümünü çalıştıracak. Galaxy J2 (2016)'nın geçen yıl piyasaya sürülen selefinden daha başarılı olması bekleniyor. İlk model 4.7 inç Super AMOLED ekranla gelmesine rağmen sadece 540x960 piksel çözünürlüğe sahipti. Ayrıca dört çekirdeki 1.3 GHz işlemci, 1GB RAM ve microSD kart ile 128 GB'a kadar genişletilebilir 8GB kapasiteli bir depolama alanı vardı.
Cihazın 2016 versiyonunun önemli geliştirmelerle gelmesini beklediğimizi söylemeye gerek yok. Ancak açığa çıkan özellikler akıllı telefonun hala orta segmentte yer alacağını gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim