Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J7 ve A3 (2016) modelleri için Marshmallow güncellemesi başladı

Samsung geçtiğimiz senenin orta segment modeli Galaxy J7 ve bu yılın modellerinden Galaxy A3 için Android Marshmallow güncellemelerini hazırladı. Detaylar haberimizde...
Samsung'un iki Galaxy serisi akıllı telefonu daha Android 6.0 Marshmallow trenine katıldı. Bunlardan ilki 2015 yılı modeli Galaxy J7 olurken diğer model ise Galaxy A3 (2016) oldu.
Geçtiğimiz sene Haziran ayında piyasaya çıkan Galaxy J7 modeli orta segmentte büyük ekran sevenlere hitap ediyordu. Şu an için ilk olarak Rusya'da güncellemeyi almaya başlayan telefon piyasaya Android 5.1 Lollipop versiyonu ile çıkmıştı.
1.04GB büyüklüğünde olan güncellemenin sırayla diğer bölgelere de yayılması beklenirken yeni sürümle ilgili kullanıcı görüş ve tavsiyelerini modelin buradaki forum konusunda bulabilirsiniz.
Bahsi geçen diğer model olan Galaxy A3 (2016) için Marshmallow güncellemesi henüz dağıtılmaya başlamamış olsa da modele ait kullanıcı kılavuzunun buradan incelenebileceği üzere Marshmallow için güncellenmiş olması güncellemenin kısa süre içinde dağıtılacağı ipucunu veriyor.
Güncellemelerin telefonlara Marshmallow'un Doze, uygulama izinleri gibi özelliklerini kazandırırken, Samsung'un en güncel TouchWiz arayüzü ve uygulamalarını da modellere getiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim