Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Mega modellerinin çift SIM kartlı versiyonları ortaya çıktı

Samsung Galaxy Mega modellerinin çift SIM kartlı versiyonları ortaya çıktı

Samsung'un yeni dev ekranlı akıllı telefon serisi Galaxy Mega, tek SIM kart versiyonlu olarak raflarda yerini alırken, serinin çift SIM kartlı versiyonu da ortaya çıktı.

Seride Galaxy Mega 6.3 ve Galaxy Mega 5.8 adında iki yeni model bulunuyor. Çift SIM kartlı versiyonlar ise isimlerin sonuna DUOS eki eklenerek satışa sunulacak.

Galaxy Mega 6.3 DUOS modelinde çift SIM kart nedeniyle donanımda da bazı revizasyonlar olduğu belirtiliyor. Orijinal versiyonda çift Krait çekirdekli 1.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon 400 çözümü yer alırken, DUOS versiyonunda ise Exynos 5 sınıfından bir işlemciye yer verileceği iddia ediliyor. Ancak bu henüz net değil. RAM boyutu da 1GB'a indirgenmiş.
Bunun haricinde 6.3 inçlik ekran, 720p çözünürlük, 8MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera gibi özellikler aynı.

Galaxy Mega 5.8 DUOS modelinde ise yine işlemcinin 1.7GHz saat hızında çalışan Exynos 5 işlemci olması bekleniyor. Bunun haricinde 5.8 inçlik ekran, 960x540 piksel çözünürlük, 8MP çözünürlükte arka, 2MP çözünürlükte ön kamera şeklindeki özellikler orijinal versiyonla aynı. Modellerin ne zaman piyasaya çıkacağı ile ilgili bir bilgi yok. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2218 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim