Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 4 ortaya çıktı; İşte detaylı görüntüler

Samsung Galaxy Note 4 ortaya çıktı; İşte detaylı görüntüler

Samsung merakla beklenen Galaxy Note 4'ü, 3 Eylül'de Berlin'de düzenleyeceği özel bir etkinlik ile lanse edecek. Bir süredir mobile ilişkin finansal verilerinde gerileme gözlenen dolayısıyla Note 4'e daha fazla önem veren Samsung, çıtayı yükseltmek istiyor.
Ortaya çıkan görsellerden anlaşıldığı kadarı ile Galaxy Note 4, köşeli bir yapıya sahip. Ekran boyutunun 5.7-inçte kaldığı yani Note 3'e göre herhangi bir değişikliğin olmadığı cihazda, fark yaratan temel unsur ise ekranın 2560 x 1440 piksel yani 2K çözünürlük desteği.
Arka kapağın bir kez daha plastik olarak göründüğü, gövdeyi saran çerçevenin ise Galaxy Alpha'daki metal yapı ile oldukça benzer olduğu cihazda, oldukça büyük görünen kamera modülü, fotoğraf ve video konusunda Galaxy S5'in üzerine yeniliklerin işaretçicisi olabilir.
Note ailesinin temel karakteristiği olan kalemin, cihazın sağ arka alt kısma konumlandırıldığı telefon, aynı Note 3'te olduğu gibi microUSB 3.0 desteğini de beraberinde getiriyor. Telefon önden bakıldığında ise ince çerçeveleri ve geleneksel home butonu ile dikkat çekiyor. 
Qualcomm'un Snapdragon 805 platformundan gücünü alacak olan Note 4, Adreno 420 GPU'su sayesinde  2K çözünürlükte çalışabilen oyularda, Adreno 330'un Full HD çözünürlüğünde sağladığı akıcılığı sunabilecek. Android 4.4.3 veya 4.4.4 üzerinde güncel TouchWIZ ile gelmesi bekleenn Note 4'ün diğer detayları ise şu anda bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1429 kez okundu.
141 kişi, toplam 157 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, erdi özüağ
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim