Anlık Bildirim

Samsung: Galaxy Note 4'deki kasa açıklığı normal

Samsung: Galaxy Note 4'deki kasa açıklığı normal

Samsung'un yeni gözdesi Galaxy Note 4 kısa süre önce Güney Kore'de satışa başladı ve kullanıcı şikayetleri de birbiri arkasına geldi. Bunların en önemlisi kullanıcılar tarafından Gapgate olarak adlandırılan kasa açıklığı sorunu idi. 

Galaxy Note 4'ün köşeleri ve ekran arasındaki boşluğun bir kartvizit girecek kadar büyük olması kullanıcıları tedirgin etmiş ve sorun kısa sürede teknoloji dünyasında gündeme oturmuştu. 

Ancak Samsung'a göre bu açıklık herhangi bir sorun oluşturmuyor. Firmadan yapılan açıklamada bahse konu sorunun Galaxy Note 4 modelinin kalitesine veya fonksiyonelliğine etki etmediği, tüm Galaxy Note 4 cihazlarının firmanın katı üretim ve kalite kontrol standartlarına uygun olduğu belirtildi. 

Firmadan konuya açıklık getirecek bir hareket beklerken bu açıklamayla hayal kırıklığına uğrayan Note 4 sahiplerine bir şok da kullanım kılavuzundan geldi. Kılavuzda bahse konu açıklığın bir üretim gereksinimi olduğu ve zamanla bileşenlerin sürtünmesi nedeniyle bu açıklığın büyüyebileceği belirtiliyor. 

Görünen o ki şimdilik Samsung hatayı normal bir olay olarak kabul etmiş gibi görünüyor. Ancak global dağıtım başladıktan sonra şikayetlerin artması durumunda firmanın nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6838 kez okundu.
35 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim