Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 5 S-Pen sızıntısı önemli bir değişikliğe işaret ediyor

Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 5 için önümüzde artık bir veya iki aylık bir süre kalırken, cihaz ile ilgili sızıntılar da derinleşmeye başladı. Kılıf görsellerinden sonra bu kez modelin S-Pen kalemi kanlı canlı kameraların karşısına çıktı. 

S-Pen ile ilgili en önemli değişikliklerden birisinin telefona göre renginin değişeceği idi. Ancak görsellere bakıldığında yan kısımdaki fonksiyon tuşu haricinde üst kısımda da yeni bir fonksiyon tuşu bulunduğu görülüyor. Bu tuş bize tükenmez kalem konseptini hatırlatıyor. 

Tahminler tuşun kalemi çıkarmak istediğiniz esnada basarak gerekli tırnak alanını oluşturacağınız bir fonksiyonu olduğu yönünde. Ancak bu durumda otomatik olarak kalemin çıkarılması iddiaları zayıflamış oluyor. Diğer bir tahmin ise tuşun farklı fonksiyonlar taşıyacağı yönünde. Ancak bu ihtimal oldukça zayıf görülüyor. 

Samsung, yeni Note akıllı telefonunun yılın en çok konuşulan modellerden birisi olması için elinden geleni yapıyor. Şimdiye kadar sızan iddialara baktığımızda modelin; işlemci, grafik birimi, depolama birimi, bellek ve bağlantı yongasını bir arada barındıran yeni Exynos 7422 yongasetinden gücünü alacağı görülüyor. 

Ayrıca 4GB RAM, daha ince ekran çerçevesi, metal çerçeve, cam kaplama yüzeyler, daha ince profil, 4100mAh civarında daha büyük bir batarya, yenilikçi S-Pen kalem şimdiye kadar gündeme gelen diğer iddialar arasında. Modelin 12 Ağustos veya 5 Eylül tarihlerinden birinde tanıtılacağı öngörülüyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6744 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy note 5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim