Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus canlı görselleri ortaya çıktı

Samsung'un yeni amiral gemi modelleri Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus için kesin lansman tarihi belirsizliğini korurken, cihazların artık piyasaya çıkmaya hazır olduğuna dair işaretler de gelmeye başladı.

Yeni ortaya çıkan görseller cihazların çalışır haldeki görünümlerine ışık tutuyor. Daha önce iddia edildiği gibi Galaxy Note 5 modelinin arka kısmında da kenar kavislere bu görsellerde yer verilmemiş. 

Bugüne kadar sızan görsellerle artık bu iki modelin tasarım olarak neye benzediğine dair soru işaretleri de ortadan kalkmış oldu. Geçen yılın aksine Galaxy Note 5 yanında aynı seriden değil bu kez Galaxy S6 serisinden bir Edge modeli yer alacak. 

Galaxy Note 5 için 5.9 inçlik 2K ekran, Exynos 7422 yongaseti, 4GB RAM, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 4000mAh civarında batarya, artırılamayan hafıza, tasarımda metal ve cam kombinasyonu şeklinde iddialar mevcut. 

Galaxy S6 Edge Plus modeli için ise 5.5 inçlik 2K kavisli ekran, 64-bitlik Snapdragon 808/Exynos 7420 yongaseti, 3GB RAM, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 2800mAh civarında batarya şeklinde iddialar mevcut. Modellerin 12 Ağustos itibariyle resmiyet kazanması bekleniyor.  
Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus canlı görselleri ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17909 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy note 5, Samsung ve samsung galaxy s6 edge plus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim