Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ resmi görselleri sızdırıldı

Samsung 13 Ağustos'taki Unpacked etkinliğine geri sayım devam ederken, etkinlikte tanıtılacağı düşünülen Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ ile ilgili basın görselleri de internete sızdırılmaya başlandı.

Daha önceki sızan görselle bakıldığında raflarda bizi bekleyen tasarımın bu olacağını söyleyebiliriz. Artık yapbozun parçaları tamamen yerine oturmuş durumda. Özellikle Galaxy Note 5 ekran kalemi ile ilgili soru işaretleri de giderilmiş oluyor. 

Ekran kaleminin üst kısmında tükenmez kalem vari bir tuş olduğu gözlerden kaçmıyor. Bu tuşa basarak kullanıcının tırnağının hamle yapması için gereken boşluk daha da artıyor ve çıkarılması kolaylaşıyor. Ayrıca önceki modellerin aksine kalem yuvasının dış kenarı biraz eğimli. Böylece kullanıcı baş parmağı ile kalemi daha kolay çıkaracak. 

Her iki model ile ilgili donanım bilgileri henüz iddia seviyesinde. Galaxy Note 5 modelinde yongaseti olarak işlemci, grafik birimi, RAM, depolama birimi ve LTE modemi barındıran Exynos 7422 kullanılacağı öngörülüyor. Kaynaklara göre Exynos 7420 yongasetinden tek fark ise bu ePOP adı verilen hepsi-bir-arada tasarımı olacak. 

Galaxy Note 5 ayrıca 4GB RAM, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 5.8-5.9 inçlik 2K ekran, 4100mAh gücünde batarya, daha gelişmiş S-Pen ve yazılımları şeklinde özellikler taşıyacak. Galaxy S6 Edge+ modelinde ise 5.7 inçlik 2K çözünürlükte çift taraftan kavisli ekran, Exynos 7420 yongaseti, 3GB RAM, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 3000mAh gücünde batarya yer alacağı belirtiliyor.  (Görseller yanyanadır cihazlar yanyana değildir)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12457 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s6 edge plus, Samsung ve samsung galaxy note 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim