Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 5'ten detaylı görseller gelmeye başladı

Ağustos ayında mı Eylül ayında mı piyasaya çıkacağı tartışmaları devam ederken, Galaxy Note 5 modelinin detaylı görselleri de kılıf üreticilerinden sızıntılarla internette boy göstermeye başladı. 

Görsellerde ilk dikkat çeken yeni bir Edge modeline vurgu yapılmaması. Bu da Samsung'un Galaxy Note 5 yanında Galaxy S6 Edge Plus modeline yer vereceği ihtimalini güçlendiriyor. Geçen yıl Galaxy Note 4 ve Galaxy Note Edge ikilisi piyasada kendisine yer bulmuştu. Bu anlamda S-Pen destekli tek kavisli ekrana Galaxy Note Edge sahip olacak diyebiliriz. 

Galaxy S6 serisindeki tasarım çizgilerini devam ettirdiği görülen Galaxy Note 5 modelinde yine alüminyum çerçeve ve cam kaplama yüzeyler kullanılacağı tahmin ediliyor. Zira bu yeni tasarım Galaxy S6 serisinde epey övgü almıştı. Ayrıca S-Pen kalemi ise bu kez telefon ile aynı rengi taşıyacak. Önceki iddiaların aksine bağlantı girişinin USB Type-C değil microUSB olduğu görülüyor. 

Galaxy Note 5 modelinde olacağı tahmin edilen diğer özellikler ise işlemci, grafik birimi, depolama, bellek ve iletişim yongasını bir arada barındıran Exynos 7422 yongaseti, 4GB RAM, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 4000mAh batarya, 5.9 inçlik Super AMOLED 2K ekran şeklinde sıralanıyor. Modelin 12 Ağustos tarihinde tanıtılacağına inanılırken, en güçlü ihtimal ise Eylül ayındaki IFA 2015 fuarı. 
Samsung Galaxy Note 5'ten detaylı görseller gelmeye başladı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13472 kez okundu.
41 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy note 5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim