Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 6’dan yeni haberler var

Bu yılın ikinci yarısındaki en önemli modellerden birisi olacak Galaxy Note 6 modeli için iddialar yoğunlaşıyor. Cihazın donanımı az çok ortaya çıkmış durumda.

Galaxy S7 serisiyle bu yıla iyi bir başlangıç yapan ve faaliyet karında uzun süre sonra artışa geçen Samsung, yılın ikinci yarısı için de işi sıkı tutmayı istiyor. Firmanın bu dönemdeki en büyük silahı, Galaxy Note 6 modeli olacak.

Şimdiye kadar sızan bilgilere göre, Galaxy Note 6 modelinde Qualcomm’un daha hızlı Snapdragon 823 yonga seti ve 6GB LPDDR4 RAM kullanacağı ifade ediliyordu. Yeni bilgilerde, Exynos 8890 yonga setinin de biraz daha optimize edilmiş şekilde cihazda yer alabileceğine dikkat çekiliyor.

5.8 inç ekran boyutu ile çıtayı biraz daha yükseltecek olan Samsung, ortaya çıkan ekstra termal bütçeyi iyi kullanacak ve 4200mAh kapasiteli bir bataryaya yer verecek. Gerek Android işletim sisteminin gerekse Samsung’un çeşitli optimizasyonlarıyla, Galaxy Note 6 modeli 2 güne doğru giden bir kullanım süresi sunacak.

Diğer taraftan depolama konusunda da önemli gelişmeler var. Önceki yıllarda en fazla 128GB kapasiteye kadar ulaşabilen Samsung telefonları görmüştük. Galaxy Note 6 ile seçenek çıtası 256GB seviyesine yükselecek. Galaxy S7 ile tekrar başlayan microSD desteğinin, bu modelde de devam edeceğine inanılıyor. Yine 12MP çözünürlüğünde kamera yerini koruyor ve Super OIS teknolojisi ile destekleniyor. Ayrıca IP68 suya dayanıklılık sertifikası da mevcut.

Peki ya Edge?

Bazı kaynaklar Galaxy Note Edge modelinin yeni neslini bu yıl görebileceğimizi düşünüyor. Bilindiği Galaxy Note Edge, firmanın S-Pen destekli tek kavisli telefonu. Daha sonraki yıllarda, kavisli telefonlar Galaxy S serisi altına çekilmişti. O dönem büyük ilgi gören Note Edge konseptinin tekrar raflara dönmesi söz konusu.

Galaxy Note 6 modeli için ilk gelen bilgiler yaz ortalarında tanıtılacağı yönünde. Samsung, Galaxy S7 satışlarının yavaşlamaya başladığı bu dönemde hızlı hamle yaparak arayı soğutmak istemiyor. Özellikle Galaxy Note 6 modelinin performansı, yılın genelinde firmanın nasıl bir gelir tablosu ortaya koyacağını da belirleyecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18516 kez okundu.
28 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 6 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim