Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 aksesuarları karşınızda

Yılın ikinci yarısında yeni iPhone serisi, LG V20 gibi rakiplerin karşısına çıkacak olan Samsung Galaxy Note 7 modeline ait bazı aksesuarlar da internete sızdırıldı.

Samsung’un 2 Ağustos itibariyle resmiyete kavuşturacağı yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7 için meraklı bekleyiş devam ederken, model ile ilgili de aksesuar görselleri sızmaya başladı.

Bu yıl Galaxy S7 serisi ile birlikte faaliyet karı olarak yükselişe geçen ve 2 yılın en iyi rakamlarına ulaşan Samsung, önümüzdeki aylarda bunu devam ettirebilmek için önemli hamleler yapmak zorunda. Galaxy Note 7 modeli de bunun odağında bulunuyor. Yeni iPhone serisi, LG V20 gibi rakiplerin karşısında Galaxy Note 7 önemli özelliklerle donanıyor.

5.7 veya 5.8 inçlik 2K Super AMOLED kavisli bir ekrana sahip olduğu belirtilen Galaxy Note 7, daha hızlı Snapdragon 821 veya Exynos 8893 yonga setinden gücünü alacak. Iris tarayıcı ile retinanızı bir şifre gibi kullanabileceğiniz cihazın S-Pen kaleminde de ilk kez Bluetooth teknolojisine yer verilecek.

6GB LPDDR4 RAM ile performansını üst seviyeye taşıyacak olan modelin, 150MB/s yazma hızlarına ulaşabilen 256GB’a kadar UFS 2.0 depolama seçenekleri ile geleceği ifade ediliyor. Batarya konusunda ise 3600 veya 4000mAh kapasite iddiaları mevcut.

Galaxy Note 7 modeli için elbette aksesuarlar da büyük önem taşıyor. Cihaz piyasaya çıktığı andan itibaren, pek çok farklı kategoride aksesuar da raflardaki yerini alacak. Sızan görsellere göre bunlar arasında şeffaf kapaklar, dayanıklılık odaklı kılıflar, cüzdan tarzında kılıflar, S-View kapaklı kılıflar gibi pek çok seçenek bulunuyor.

Galaxy Note 7, pek çok ülkede 2 Ağustos itibariyle ön siparişe çıkacak. Fiyat konusunda 1000$ seviyesine kadar çıkanlar olsa da, kavisli ekranı da göz önüne alarak 700$-800$ civarında başlangıç fiyatının olacağını söyleyebiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9805 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim