Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 bataryasında yeni iddia

Sızıntı dünyasının ünlü isimlerinden Eldar Murtazin, cihazda 4000mAh batarya olacağı iddialarına kesinlikle karşı çıkıyor ve 3600mAh kapasiteli bir bataryaya yer verileceğini iddia ediyor.

Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7 lansman tarihi yaklaştıkça, iddialar da yoğunlaşmaya başladı. Modele ait dış tasarım çizgileri ve donanım detayları az çok belli olurken, batarya tarafında çelişkili bilgiler mevcut. Son iddia ise tanıdık bir isimden.

Sızıntı dünyasının ünlü isimlerinden Rus editör Eldar Murtazin, cihazda 4000mAh kapasiteli bir batarya olacağı iddialarına kesinlikle karşı çıkıyor ve 3600mAh kapasiteli bir bataryaya yer verileceğini iddia ediyor. Cihazın yine 2 Ağustos tarihindeki Unpacked 2016 etkinliğinde tanıtılacağı iddialarını ise destekliyor.

Samsung’un Galaxy S ve Galaxy Note amiral gemi serilerine baktığımız zaman aslında en fazla 3600mAh kapasitelere yer verildiğini görüyoruz. Hatta Galaxy S6 döneminde 2600mAh-3000mAh arasında değişen kapasiteler vardı ve oldukça da eleştirilmişti. Bu bakımdan Galaxy Note 7 için 3600mAh kapasiteli batarya akla daha makul geliyor.

Tasarım görselleri ile birlikte cihazın donanım detayları da netleşmeye devam ediyor. 5.7 inçlik 2K Super AMOLED ekrana sahip olacağı belirtilen modele frekans hızları artırılmış Snapdragon 821 veya Exynos 8893 yonga seti güç verecek. Yani Galaxy S7 serisindeki gibi çift versiyon konsepti korunmuş olacak.

6GB LPDDR4 RAM ile yine sistemin desteklendiği cihazın arka kısmında Dual Pixel destekli 12MP çözünürlüğünde kamera, ön kısmında da 5MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor. IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklılık mevcut.

Modelin diğer bir önemli yeniliği, Android 6.0.1 işletim sistemi üzerinde çalışan Grace UX adındaki kullanıcı arayüzü. Daha önce gündeme gelen bu arayüz, daha sade ögeler içeriyor ve Sense arayüzünden hatırlayacağımız üzere biraz daha 2D tarzda tasarıma yaklaşıyor. Bu yıl Galaxy Note 7 ve Galaxy Note 7 Edge şeklinde iki model olacağı da iddialar arasında. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9593 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim