Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 görsel çalışmaları sızdırıldı

Samsung’un yılın ikinci yarısı için planladığı amiral gemi modeli Galaxy Note 7 ile ilgili ilk görsel çalışmaları da gelmeye başladı. Görseller önemli ayrıntılara dikkat çekiyor.

Samsung’un Galaxy Note serisindeki altıncı akıllı telefonu için meraklı bekleyiş devam ederken, ilk görsel çalışmaları da gelmeye başladı. Lansman logosunun ardından şimdi de cihazın tasarım şemaları internete sızdırıldı.

Galaxy Note 7 ile birlikte bir de Galaxy Note 7 Edge modelinin olacağı daha önce gündeme gelmişti. Sızdırılan tasarım şemaları Galaxy Note 7 Edge modeline aitmiş gibi duruyor zira iki kenardaki ekran kavisleri dikkatlerden kaçmıyor.

Galaxy S7 tasarım çizgilerinden pek çok unsuru miras alan Galaxy Note 7 serisinde, ön taraftaki iris tarayıcı modülü dikkat çekiyor. Son dönemde popüler olmaya başlayan iris tarayıcı sensörleri, ilk kez Samsung amiral gemi modellerinde boy göstermeye başlayacak. 4 adet mikrofon ile desteklenen modelde, yenilik olarak USB Type-C bağlantısına geçiş yapılacağı iddia ediliyor. Tasarım görsellerindeki ayrıntılar da bunu doğrular nitelikte.

Galaxy Note 7 modelinin donanım özellikleri ile ilgili de yeni iddialar gelmiş durumda. 5.7 inçlik 2K Super AMOLED ekrana sahip olacağı belirtilen modele frekans hızları artırılmış Snapdragon 821 veya Exynos 8893 yonga seti güç verecek. Yani Galaxy S7 serisindeki gibi çift versiyon konsepti korunmuş olacak.

6GB LPDDR4 RAM ile yine sistemin desteklendiği cihazda 4000mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Arka kısımda Dual Pixel destekli 12MP çözünürlüğünde kamera, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde bulunuyor. IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklılık mevcut.

 

Samsung Galaxy Note 7 görsel çalışmaları sızdırıldı

Modelin diğer bir önemli yeniliği, Android 6.0.1 işletim sistemi üzerinde çalışan Grace UX adındaki kullanıcı arayüzü. Daha önce gündeme gelen bu arayüz, daha sade ögeler içeriyor ve Sense arayüzünden hatırlayacağımız üzere biraz daha 2D tarzda tasarıma yaklaşıyor. Modelin 2 Ağustos tarihinde tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10692 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim