Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 için aylık 3 milyon üretim hedefleniyor

Sektörden gelen bilgilere göre Samsung, modele yoğun bir talep olacağını düşündüğü için aylık 3 milyon üretim hedefliyor. Bunun için yeni tedarikçi arayışı içerisine girdi.

Samsung’un ay başına lanse ettiği ve ön siparişler ile şimdiden rekorlara imza atacağını gösteren Galaxy Note 7 için üretim tarafında da hareketlilik yaşanıyor. Firmanın hedefi aylık 3 milyon üretim.

Sektörden gelen bilgilere göre Samsung, modele yoğun bir talep olacağını düşündüğü için aylık 3 milyon üretim hedefliyor. Bunun için yeni tedarikçi arayışı içerisine girdi. Örneğin Iris tarayıcı sensörünü sadece Patron firması üretmekteydi ancak hedefe ulaşamayacağını anlayan Samsung, 10 farklı tedarikçi ile daha görüşmelere başladı.

Genelde pek çok bileşen için hacimli üretim konusunda sıkıntı yaşanmıyor ancak özellikle Iris tarayıcı Samsung telefonlarda ilk kez kullanılacak ve bu bakımdan verimlilik konusunda riskler mevcut. Firma en azından 2 veya 3 tedarikçi ile çalışarak riski en aza indirmeyi planlıyor.

Galaxy Note 7, Samsung’un büyük yatırım yaptığı ve önem verdiği bir telefon. Zira yılın ilk yarısında gelir tablolarında başlayan yükselişin, Galaxy Note 7 ile devam etmesi gerekiyor. Görünüşe göre firmanın beklentileri de yükselmiş durumda.

Aylık 3 milyon adet üretim hedefi ile yıl sonunda toplamda 12 milyonu geçen bir rakam duyabiliriz. Galaxy S7 serisi ile birlikte firmanın 40-50 milyon arasında satış yapması bekleniyor. Bu da elbette, kar marjını yükseltecek ve gelir tablolarına olumlu katkı yapacak.

Hatırlanacağı üzere Galaxy Note 7 modelinde 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 64GB UFS 2.0 depolama belleği, 256GB’a kadar microSD kart desteği, 3500mAH kapasiteli batarya, USB Tip-C girişi, 12MP çözünürlüğünde daha gelişmiş arka kamera, OIS ve Dual Pixel odaklama desteği, 4096 baskı hassasiyet seviyeli S-Pen gibi pek çok özellik mevcut.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8374 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim