Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 satışı 28 Eylül’de tekrar başlıyor

Yaşanan onca probleme rağmen Samsung halen Galaxy Note 7 modeline çok güveniyor. Firma değişim programının tamamlanması sonrasında yeniden satışlara başlayacak.

Ticari hayatına önemli rekorlarla başlayan ancak ortaya çıkan batarya problemi nedeniyle tepetaklak olan Samsung’un amiral gemi modeli Galaxy Note 7, değişim ve iade sürecine devam ediyor. Firma kısa süre sonra yeniden satışlara başlamaya hazırlanıyor.

Gelen raporlara göre 28 Eylül tarihinden itibaren Güney Kore’de Galaxy Note 7 satışı yeniden başlayacak. Firmanın ülkedeki tüm riskli modelleri değiştirdiği ve sonrasında satışa başlama kararı aldığı tahmin ediliyor. Güney Kore’de yaklaşık olarak 400 bin Galaxy Note 7 modeli satılmıştı.

Diğer ülkelerde satışlar ne zaman başlayacak bilinmiyor. ABD’de şimdiye kadar 130 bin değişim yapan firma, kalan 870 bin adet modelin değişimine ise 21 Eylül itibariyle başlayacak. Toplamda 1 milyon adet modelin değişimi sonrasında ise satışlar devam edecek.

Pek çok ülkede değişim programları henüz başladı ve Samsung’un 3 milyon civarında ürünü değiştireceği ifade ediliyor. Bu bakımdan 3 milyon daha üretim yaparak değişimi sağlaması gerekiyor. Bu da oldukça uzun bir zaman dilimi demek. Firma sorun çıkaran kendi üretimi bataryaların yerine Çinli ATL tarafından üretilen bataryaları kullanacak. Çinli ATL’nin siparişlere ne kadar yetişeceği ise merak konusu.

Görülen o ki firma yeni bir isimlendirme yaparak piyasaya çıkmak yerine orijinal isimle yoluna devam etmeyi seçmiş. Son günlerde yayınlanan ve Galaxy Note 7 kullanıcılarının patlama riskine rağmen cihazla daha fazla haşır neşir olduğunu gösteren rapor mu etkili oldu bilinmez ancak firma halen amiral gemi modeline çok güveniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9779 kez okundu.
39 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim