Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 ilk kez çalışır halde görüntülendi

Galaxy Note 8'in resmi olarak tanıtılmasına sayılı günler kala cihazı çalışır halde gösteren fotoğraflar sızdırıldı. Yeni phabletin oldukça uzun olması dikkat çekiyor.
Tıpkı iPhone 8 gibi Samsung Galaxy Note 8 sızıntılarının da ardı arkası kesilmiyor. Ortaya çıkan yeni görüntüler cihazın piyasaya sürülmeden önce nasıl bir tasarıma sahip olacağını görmemizi sağladı.
SlashLeaks aracılığıyla yayınlanan fotoğraflar Note 8 ile ilgili daha önceki tüm söylentilere paralel görünüyor. İlk olarak cihazın tasarım açısından 6.2 inç ekranlı Galaxy S8+ modeline oldukça benzeyeceğini söyleyelim. Note 8'de 6.3 inçlik bir ekranın yer alacak olması nedeniyle ilk bakışta bu iki cihazı birbirinden ayırmak zor olacak.
Sızdırılan fotoğraflar Daima Açık Ekran (Always On Display) özelliğini ortaya koyarken, kenarların deşifre olmamak adına sansürlendiğini görüyoruz. Cihaz, 6.3 inç ekrana rağmen ilk bakışta şık görünüyor ancak 18.5:9 görüntü oranıyla Samsung'un yine oldukça uzun bir telefon sunacağını söyleyebiliriz.

Parmak izi sensörü arkada

Telefonun arka panelinde çift kamera yapılandırması ve cihazın kenarına daha yakın konuma yerleştirilmiş bir parmak izi sensörü bulunuyor.
Galaxy S8 serisinde Samsung'un Home butonunu tamamen kaldırması ve çerçeveleri inceltmesi sonucunda ön kısımdaki parmak izi sensörü arkaya taşınmıştı. Ancak sensör arka tarafın ortası yerine üst kısma yerleştirildi ve ulaşması çok zor hale geldi.
Aynı yaklaşım, Galaxy Note 8'de de devam ettirilmiş gibi görünse de, parmak izi sensörü bu kez telefonun sağ tarafına biraz daha yakın duruyor. Bunun haricinde cihazın Galaxy S8+ modeline benzediğini söyleyebiliriz. Samsung'un tüketicileri daha uygun fiyatlı modeli satın almak varken Note 8 alma konusunda nasıl ikna edeceğini ise hep birlikte göreceğiz.
Note 8'in Avrupa'da en az 1000 euro, ABD'de ise 1.000 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11658 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim