Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note Edge, Android 6.0 güncellemesine başladı

Samsung Mobile tarihinde ayrı bir öneme sahip Galaxy Note Edge kavisli akıllı telefon modeli, Android 6.0 Marshmallow güncellemesini Avrupa ülkelerinde almaya başladı.

Samsung’un kavisli ekran konusundaki ilk göz ağrısı diyebileceğimiz Galaxy Note Edge, elde ettiği başarı ile sonraki nesil kavisli modellerin de önünü açmıştı. Yaklaşık iki yılı geride bırakan akıllı telefon, Android 6.0 güncellemesine kavuşuyor.

Beraber piyasaya çıktığı Galaxy Note 4 modeli de, hatırlanacağı gibi geçtiğimiz haftalarda Android 6.0 güncellemesini almaya başlamıştı. N915FYXXU1DPE1 yapı numaralı ve 1.5GB boyutundaki güncelleme, Avrupa’daki Galaxy Note Edge modeli için geçerli zira ilk raporlar İtalya’dan gelmeye başladı.

Android 6.0 güncellemesinde, Google tarafından sunulan Doze ultra güç tasarruf modu, yeni uygulama izin sistemi, Google Now on Tap gibi yeniliklerin yanında, Samsung’un Galaxy Note 5 ile gelen TouchWIZ arayüzüne benzer değişikliklerin yapılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Galaxy S7 Edge modelindeki kenar ekran fonksiyonlarının da gelmesi ihtimal dahilinde.

Güncelleme henüz başladığı için, tüm ülkelere yayılması zaman alacaktır. Edge ailesindeki tek S-Pen destekli telefon olma özelliğini koruyan Galaxy Note Edge, elde ettiği satış başarısı ile de Samsung’un yüzünü güldürmüştü.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim