Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note II bir ayda 3 milyon satış barajını aştı


Güney Koreli üretici, resmi blogu Samsung Tomorrow üzerinden yayınladığı açıklamayla yaklaşık bir ay önce başta kendi ülkesi olmak üzere Türkiye de dahil birçok bölgede piyasaya sürdüğü ikinci nesil telefon-tablet melezinin 3 milyon satış barajını aştığını duyurdu. Ağustos'un sonundaki IFA 2012 kapsamında düzenlenen bir Unpacked etkinliğinde resmiyet kazanan Galaxy Note II, henüz planlanan satış ağının tamamına dağıtılmış olmamasına karşın önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.
Halefi Galaxy Note'u aynı zaman dilimi baz alındığında satış hususunda üçe katlayan GT-N7100 model numaralı cihazın 20 milyon rakamına ulaşmasının beklendiği ifade edilmişti. Ancak birkaç ay önce N7000'in 10 milyonu devirdiği göz önünde bulundurulduğunda Note 2'nin 30 milyonu görmesi dahi mümkün. 5.5 inç büyüklüğünde HD Super AMOLED ekran, 1.6GHz hızında dört çekirdekli Exynos 4 Quad çipset, 2GB RAM, 8MP kamera, Bluetooth 4.0, NFC çipi, 3,100 mAh pil ve Android 4.1 Jelly Bean işletim sisteminin eşlik ettiği melez aygıt, Galaxy S3'teki tasarım anlayışı ve önceki yıl çıkış yapan ilk Note modelinin dizaynının harmanlanmasıyla kullanımı daha kolay bir ürün haline gelmiş.
Ekranı büyümüş olsa da taşınabilirliği artan Galaxy Note 2, bununla birlikte Samsung'un yeni yazılımı ve S Pen teknolojisiyle de tüketicinin beğenisini kazanmayı başardı. 5 inç üstü kullanımı zor bir telefon olmaktan çıkıp tam manasıyla bir telefon-tablet melezi haline gelen ürün, çoklu görev özellikleri, gelişmiş S Pen teknolojisi ve bol miktardaki sistem belleği ile yazılımsal olarak pürüzsüz bir deneyim yaşatmayı vaat ediyor. 
Henüz Amerika'nın büyük operatörleriyle çıkışını gerçekleştirmemiş olsa da oldukça iyi bir satış performansı yakalayan Samsung Galaxy Note II hakkında daha fazla bilgi edinmek için üreticisinin yayınladığı resmi inceleme videosunu ve LeBron James'in Note 2 ile geçirdiği bir günü konu alan yeni reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.

.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1666 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
jelly bean, Android ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim