Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note II için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı


Samsung, hafta içerisinde düzenlenen bir etkinlikle yeni telefon-tablet melezini dünyada ilk defa Güney Kore'de satışa sunmuşu. Bu organizasyon sonrası firmanın resmi Youtube kanalından Note 2 ile alakalı yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Cihazın donanım özelliklerinden çok kullanıcı arayüzüne entegre edilen yazılımsal yeniliklerine dikkat çekildi. Yaklaşık bir ay önce duyurulan telefonun tanıtımı sırasında açıklanmayan bazı özellikleri de bu video sayesinde gün yüzüne çıkmış oldu.
Koreli üreticinin bazı üst düzey yöneticileri, yazılıma odaklanacaklarını ve çeşitli sektörlerde elde ettikleri tecrübelerini yazılıma daha iyi yansıtabilmek için çaba göstereceklerini ifade etmişlerdi. Bunun ilk sinyalleri önceki yıllara oranla daha farklı bir yapıyı benimseyen Galaxy S3 ile verilmeye başlamıştı. Son olarak uluslararası pazara sürülmek üzere olan Galaxy Note 2, S Pen teknolojisinin de yardımıyla bir hibrit cihaza uygun çok yönlü yazılımıyla üreticinin verdiği sözü yerine getirmek için uğraştığını kanıtlamıştı. Android'li telefon, S Planner, S Memo, Quick Command, Shape Match gibi özel stylus kalemiyle kullanılabilen içeriklerin yanı sıra dört çekirdekli bir çipset ve 2GB sistem belleğine sahip olması sayesinde gelişmiş çoklu görev özelliklerini de beraberinde getiriyor.
Galaxy Note II ile aramalar sırasında veyahut herhangi bir işlemi telefonun ekranı üzerinde gerçekleştirirken yardımcı içerik sayesinde hem not alıp hem de bu işlemi sürdürmenin mümkün olduğunu biliyoruz. İzlenen videonun istenilen boyutta bir başka uygulamayı kullanırken görüntülenmeye devam ettiği Popup Play fonksiyonu da aygıtın sağladığı faydalar arasında yer alıyor. Ancak son tanıtım videosunda sergilenen ve daha önce görmemiş olduğumuz Multi-view özelliği çoklu görev yetilerinin daha ileri bir seviyeye ulaşabileceğini kanıtladı. Güney Kore'de tüketiciyle buluşan Note 2'lerde mevcut olan bu yazılımsal yenilik, belirli bir işlem listesindeki istediğiniz iki görevi ekranı ikiye ayırıp aynı anda çalıştırabilmeyi ve boyutlarını ayarlayabilmeyi mümkün kılıyor. Yalnız şuan için uluslararası ürünlerde böyle bir özellik bulunmuyor. Multi-view adlı yeniliğin bölgesel olmadığı ve yakında tüm Note 2'lerde erişilebilir hale geleceği düşünülüyor.
Ergonomik hale getirilen ve ekranla temas etmeden görüntülenen içerikler hakkında ek bilgi ve önizleme penceresinin açılmasına imkan tanıyan Air View ile daha gelişmiş bir hal alan S Pen, 1.6GHz hızındaki Exynos 4 Quad işlemci ve Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemiyle oldukça akıcı bir deneyim vaat ediyor. Üstelik 3,100 mAh'e ulaşan pil miktarı, Galaxy Note 2'nin çok daha uzun süre kullanılabilmesini sağlıyor. Tüm bu donanım ve yazılım özelliklerinin gösterildiği tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6775 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, s pen ve
2 etiket daha Android jelly bean
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim