Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note II, kısa süre sonra ülkemizde satışa sunuluyor


Samsung'un IFA 2012 fuarında tanıttığı ve Galaxy S3 modeli ile birlikte üçüncü çeyrekte rekor kar elde etmesini sağlayacak olan Galaxy Note II kısa süre sonra ülkemizde de satışa sunulacak.

5.5 inçlik 720p çözünürlükte Super AMOLED HD ekrana sahip modelde, 1.6GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Exynos işlemci, 2GB RAM, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, Bluetooth 4.0, 64GB'a kadar microSD desteği, 3100mAh batarya, WiFi, WiFi Direct, GPS-GLONASS, 1080p video kaydetme, NFC şeklinde özellikler mevcut.

Resmi Facebook sayfasından açıklama yapan Samsung Türkiye, önümüzdeki günlerde Galaxy Note II modelinin satışa sunulacağını duyurdu. Kısa süre içerisinde de satışla ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşılacak.

Mayıs ayının ilk haftası tanıtılan Galaxy S3, 1 ay gibi bir süre içerisinde ülkemizde piyasaya sunulmuştu. Aynı stratejiyi izleyeceğini düşündüğümüz Samsung'un, bu ay sonunda Galaxy Note II modelini piyasa sürmesi ihtimal dahilinde. Fiyat konusunda ise ilk Galaxy Note modelinin 2400TL seviyesini dolduracağı söylenebilir. Yine modelin tanıtımı için Samsung'un farklı etkinlikler yapması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7252 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim