Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Note II'yi işaret eden ilk tanıtım videosunu yayınladı


Samsung Mobile, 29 Ağustos'ta düzenleyeceği Unpacked 2012 etkinliği için ilk tanıtım videosunu yayınladı. Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen tüketici elektroniği fuarı IFA 2012 kapsamındaki basın duyurusunda, ikinci Galaxy Note akıllı telefonunun resmiyet kazanması bekleniyor.
Alman film yönetmeni Wim Wenders'in etkinliğin "Sihirli anlar canlandığında" sloganını anımsatan konuşmalarını içeren video, Galaxy Note II'yi resmen doğruluyor. Basınç hassasiyetine sahip yeni S Pen stylus teknolojisinden bazı görüntüler sunan Güney Koreli üretici, henüz cihazın tasarımıyla alakalı bir ipucu vermedi.
5.5 inç büyüklüğünde esnek-kırılmaz-ultra ince Super AMOLED ekran, orijinal Galaxy Note'tan daha büyük bir pil, 12MP kamera, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, 1.6GHz hızında Exynos 4 Quad ya da ARM Cortex-A15 işlemci ve Mali-T604 GPU'lu Exynos 5 Dual (Exynos 5250) çipsetten gücünü alması beklenen ikinci nesil Note akıllı telefonu, ekran çerçevesi bir hayli daraltılmış ve kullanılabilirliği artmış olarak karşımıza çıkabilir. 
29 Ağustos, Çarşamba günü gerçekleştirilecek Unpacked 2012 etkinliğinin ikinci bölümü, Galaxy Note II'nin yanı sıra retina çözünürlüklü yeni amiral gemi tablet bilgisayarının tanıtımına da sahne olabilir. Tizen işletim sistemli ilk telefon ve Android'li yeni bir medya oynatıcının da sergilenmesi bekleniyor.
Samsung Mobile Unpacked 2012'nin ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5671 kez okundu.
25 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
super amoled, Samsung ve
2 etiket daha jelly bean samsung mobile
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim