Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S III, 10 milyon satış adedini geçmek üzere

Resmi satışı kısa bir süre önce başlayan Samsung Galaxy S III, Temmuz ayı sonu itibariyle 10 milyon barajını aşmış olacak. Reuters'in verdiği habere göre Samsung Telekomünikasyon Bölümü Başkanı JK Shin, dünya çapında ciddi bir pazarlama faaliyeti ile tanıtılan Galaxy S III'ün önümüzdeki ayın sonlarına doğru 10 milyonu geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi.
Daha çıkmadan 9 milyondan fazla sipariş alan Galaxy S III'ün satışını baltalayan en önemli unsur olarak gelen yoğun talebin karşılanamaması gösterilebilir. Geçtiğimiz günlerde aşırı talep nedeniyle Galaxy S III'ün Kanada satışında ertelemeye gidilmiş, benzer bir gelişme Amerika merkezli operatör Sprint tarafında da yaşanmıştı. 10 milyon tahmini satış noktalarına giden cihaz sayısı mı yoksa doğrudan son kullanıcılara satılan ürün miktarı mı olduğu henüz bilinmiyor ancak her halükarda daha iki ay gibi bir sürede Galaxy S III'ün 10 milyondan fazla sattığına tanık olacağız. Bu gelişme Galaxy ailesinin popülaritesini de gözler önüne seriyor zira Galaxy S  ve Galayx S II toplamda 52 milyondan fazla satmıştı.
Samsung'un ürün gamındaki en güçlü telefon olan Galaxy S III, Android ekosistemindeki en iddialı telefonlardan biri durumunda. 4.8-inç büyüklüğünde Super AMOLED HD ekrana sahip olan telefon, 1.4GHz'de çalışan dört çekirdekli Exynos Quad 4 işlemcisinden güç alıyor ve 1GB RAM ile geliyor. S-Voice gibi Samsung'a özgü pek çok teknolojiyle donatılan telefon aynı zamanda Full HD video kaydı gerçekleştirebilen 8MP çözünürlüğünde kameraya sahip. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12856 kez okundu.
53 kişi, toplam 91 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim