Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S III için Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi önümüzdeki hafta dağıtılmaya başlıyor


Samsung'un yeni amiral gemisi için geliştirme çalışmalarını sürdürdüğü Jelly Bean güncellemesi önümüzdeki hafta dağıtılmaya başlıyor. Sammobile'ın ardından AndroidCentral sitesi de Samsung'un güncelleme planlarına yakın kaynaklarından elde ettiği bilgiler ışığında yeni Android sürümünün kısa süre içerisinde tüketiciyle buluşacağını müjdeledi.
Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek IFA 2012 kapsamındaki Unpacked etkinliğiyle aynı zamanda, yani 29 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak olan Android 4.1 sürümlü üretici yazılımı, ilk etapta İngiltere ve diğer bazı Avrupa ülkelerindeki Galaxy S III'ün GT-I9300 model numaralı uluslararası versiyonuna ulaşmaya başlayacak. 
Arama motoru tabanlı dijital yardımcı hizmeti Google Now, yeni modlar, TouchWiz kullanıcı arayüzünde bazı değişiklikler ve arayüzde hissedilir düzeyde performans artışını beraberinde getirecek Jelly Bean güncelemesi, Amerika ve diğer bölgelerdeki 4G LTE iletişim teknolojisi destekli modeller için daha sonra çıkış yapacak.
İkinci Galaxy Note akıllı telefonunun resmiyet kazanacağı günde dağıtılacak güncelleme, Jelly Bean'in Ice Cream Sandwich'e oranla çok daha kısa sürede kullanıcıların hizmetine sunulacağını gösteriyor. Sonbaharda birçok üst düzey akıllı telefon sahibinin Android platformunun en güvenli ve en stabil versiyonunu tecrübe edebileceğini söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6575 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
touchwiz, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim