Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S III resmi destek sayfasında ortaya çıktı


Samsung'un bu sıralar en fazla gündeme gelen modeli Galaxy SIII. 4 çekirdekli ARM Cortex-A9 tabanlı Exynos 4412 işlemci ve Mali-604 grafik birimi barındıracağı belirtilen Galaxy SIII modelinin resmi olarak da firmanın sayfalarına yerleştirildiği ortaya çıktı.

Samsung'un Global İndirme Merkezi'ndeki Mobil Cihaz ve Akıllı Telefon kategorisinde GT-I9300 numaralı bir modele rastlandı. Model numarası Samsung'un bugüne kadar kullandığı mobil cihaz numaralarının da üzerinde olması Galaxy SIII modeline işaret ettiği iddialarını güçlendiriyor. 

Galaxy SIII modelinin gelecek ay MWC 2012 fuarında tanıtılacağı iddia edilmişti. Ancak daha sora gelen bilgiler MWC 2012'de Samsung'un yeni bir akıllı telefon tanıtmak istediği ancak 3G ve LTE versiyonlarını aynı anda piyasaya sürmek için tanıtımı biraz daha erteleyebileceği yönünde. Ancak tahmini piyasaya çıkış tarihi olan 2012 yılı ikinci çeyrek döneminde bir değişiklik yok.

Samsung'un büyük bir etkinlikle tanıttığı en son modeli ise Google ortaklığı ile ortaya çıkan Android 4.0 yüklü ilk akıllı telefon Galaxy Nexus oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14160 kez okundu.
40 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s3, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim