Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S3 28 ülkede satışa sunuldu, Vodafone'da 4 Haziran'da piyasada


Samsung'un ‘İnsan Merkezli' yeni amiral gemisi Galaxy S3, meraklı bir bekleyişin ardından bugün piyasaya sunuldu. 

İngiltere, Fransa, BAE, S. Arabistan'ın yanında Avrupa, Afrika ve Ortadoğu'da toplam 28 ülkede model satışa çıktı. Galaxy S modeli 112 ülkede 175 operatör ile satışa sunulmuşken, Galaxy S2 210 ülkede 135 operatör ile satışa sunulmuştu. 

Samsung, Galaxy S3 modelini Temmuz ayında 145 ülkede 296 operatör ile satışa sunmuş olmayı planlıyor. Şimdiden ön sipariş rekorları model yaygın dağıtım ağı ile Galaxy S2 modelinin rekorunu da kırabilir.

İngiltere'de ön sipariş verenler modele birkaç saat daha erken kavuşacak. Çakıl mavisi versiyonda sıkıntı yaşandığı için dağıtımı ertelenmişti. Piyasada şu an sadece beyaz versiyon bulunuyor.

Samsung, Türkiye ve ABD dahil pek çok ülkede Galaxy S3 Turu başlattı. İstanbul'da da iki farklı bölgede yarın konserler düzenlenecek. 
Stok dağıtımı nedeniyle ülkelerde piyasaya çıkış tarihi farklılık gösterebiliyor. Ülkemizde perakende sitelerinde 12 Haziran'a gün verilirken Vodafone 4 Haziran'da dağıtıma başlayacağını duyurdu. Sunulacak paketlerle ilgili henüz bir bilgi yok. Vodafone modelin 32GB'lık versiyonunu da satışa sunacak.
4.8 inçlik Super AMOLED HD ekran, 1.4GHz hızında 4 çekirdekli Exynos işlemci, 1GB RAM, 8MP arka kamera, 16GB/32GB/64GB depolama seçenekleri sunan Galaxy S3 perakende kanallarında 2000-2300TL arasında değişiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16235 kez okundu.
44 kişi, toplam 70 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s3, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim