Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S4 için Avea ön talep toplamaya başladı

Samsung Galaxy S4 için Avea ön talep toplamaya başladı

Samsung'un 14 Mart tarihinde tanıttığı yeni amiral gemi modeli Galaxy S4, gelecek ay sonuna kadar global olarak satışa sunulmuş olacak. 155 ülkede 327 operatörle gerçekleştirilecek satış öncesi ülkemiz de dahil bazı bölgelerde lansmanlar da yapılacak.

Ülkemizde Nisan sonu veya Mayıs başı civarında modelin satışının yapılması beklenirken, üç operatörün de modeli abonelerine sunması bekleniyor. Bunlardan Avea, model için ön talep toplamaya başladı.

Avea'nın ürün sayfasından tüketiciler ön talep yapabilirken, net satış tarihi ve fiyat bilgisi ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Galaxy S4 modelinde 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemci (1.6 Ghz 4 Cortex A15 çekirdek +1.2 Ghz 4 Cortex-A7 çekirdek), 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, 64GB'a kadar microSD desteği, 2GB RAM, HDR video destekli 13MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, 7.9mm kalınlık, 130gr ağırlık, Android 4.2.2 işletim sistemi 2600mAh batarya şeklinde özellikler mevcut. Modelin 1999TL psikolojik sınırı geçmeyeceği tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1331 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, avea
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim