Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S4 mini yenilendi

Samsung'un bir önceki senenin amiral gemi modeli Galaxy S4 için hazırladığı ve oldukça da beğenilen mini versiyon, 2015 yılı itibariyle işlemci tarafında güncelleme alarak yeniden tüketici karşısına çıktı. 

Galaxy S4 mini modelinin model numarası I9190 idi. Ancak yeni modelin numarası I9195I olarak belirlenmiş. Samsung Almanya sayfasında ortaya çıkan model herhangi bir isim değişikliğine uğramamış. Ancak bazı ülkelerde Galaxy S4 Value Editon/mini Plus adını alacağı belirtiliyor. 

Az önce de belirttiğimiz gibi cihazdaki tek değişim yongaseti. Daha önce Snapdragon 400 yongaseti kullanan model artık 64-bitlik Snapdragon 410 yongasetine terfi etmiş. 1.2GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A53 çekirdeği ve Adreno 306 grafik birimi ile cihazın önceki modele göre önemli bir performans avantajına sahip olduğu söylenebilir. Ancak işletim sisteminin Android 4.4 sürümünde kalması bu performans artışını sınırlayacaktır. 

Modelde bunun haricinde 1.5GB RAM, 4.3 inçlik 540x960 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 8GB artırılabilir kapasite, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 1.9MP çözünürlüğünde ön kamera, 1900mAh gücünde batarya aynı kalıyor. Model 239 Avro fiyat etiketi ile satışta.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5099 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim